Schoolstraat 55 - 2590 Berlaar
Tel.: 03 500 06 77
Contacteer ons!
contact

Aan- en verkoop van schadewagens

Soms loopt uw oude wagen schade op terwijl die eigenlijk best nog een aantal jaar mee kan. Brute pech, want de garage stelt vast dat herstellen meer kost dat wat de auto waard is en verklaart hem total loss. Rijden is geen optie meer, maar gelukkigis er Dyck Car Care voor aan- en verkoop van schadewagens in Berlaar.

Niet op schroothoop

Vooraleer u de wagen naar de schroothoop wil brengen, denk dan even aan Dyck Car Care. De garagist in Berlaar koopt uw wagen op en kan er nog andere handelaars gelukkig mee maken. De totaliteit van uw wagen stelt niets meer voor, maar bepaalde onderdelen kunnen nog perfect bruikbaar zijn. En die kunnen u nog geld opleveren.

Onderdelen

Ook in de andere richting is Dyck Car Care actief. U hebt als autohandelaar of hobbyist nood aan een bepaald onderdeel, maar vindt het niet meer op de markt of wil er niet te veel geld aan uitgeven. In Berlaar staan tal van schadewagens waaruit u (onderdelen) kan kiezen.

Contact

In het wagenpark in Berlaar heeft Dyck Car Care een ruim assortiment aan schadewagens, van zowat alle merken, in de aanbieding. Indien u interesse toont in één van deze wagens of u wenst zelf een wagen of schadewagen te verkopen, neem gerust contact op.

Clikc+