Schoolstraat 55 - 2590 Berlaar
Tel.: 03 500 06 77
Contacteer ons!
contact

Laat uw auto polieren door Dyck Car Care

Door een regelmatige wasbeurt en soms een waxlaagje aan te leggen,probeert u uw wagen te beschermen en een nooit geziene glans naar boven te halen. Toch zal de tand des tijds voor krassen, lakschade of dofheid zorgen. Door het laten polieren van uw auto in Berlaar door Dyck Car Care ziet die er weer als nieuw uit.

Werkwijze

Als u uw auto de maximale glans en diepte wil teruggeven - kortom de auto weer helemaal in nieuwe staat brengen - dan is (machinaal) polieren de enige oplossing. Vooraleer Dyck Care Care overgaat tot het polieren van uw wagen, worden er eerst enkele handelingen aan uw wagen uitgevoerd.

  • Verwijderen lichte krassen
  • Diepe reiniging buitenlap
  • Verwijdering teer en roet van dagelijks gebruik

De wielen, sluitkanten en motorruimte worden hierbij niet vergeten, ook deze zullen gereinigd en beschermd worden.

Stijgende herverkoopwaarde

Wanneer u het lakwerk laat restaureren naar showroomstaat, dan zal de herverkoopwaarde van de wagen ook weer stijgen. De kost van deze behandeling heeft u meer dan terugverdiend bij verkoop.

Contact

Het lakwerk zal na de behandeling door Dyck Car Care weer als nieuw ogen door de maximale correctie. Een quasi nieuwe wagen en een toegenomen herverkoopwaarde zijn twee items die u zeker over de streep moeten trekken om meteen een afspraak te maken.

Clikc+